God Fortsättning!

Jag hoppas att ni haft en fin julhelg!

Själv kunde jag inte önskat mig mer än att få tillbringa tid tillsammans med mina barn. Den absolut största gåvan här i livet!  Jag har fått uppleva föräldraskap under två olika stadier, både som ung när vi fick våran son och för sju år sedan när lilltjejen kom till oss.

Det är härligt att se hur dem utvecklas, att få uppleva livet tillsammans, men framförallt att lära från dem. Mina barn är mina främsta lärare!  Jag har lärt mig många väsentliga läxor av mina barn, bl a ökat tålamod, att lyssna och att visa respekt. Våra barn gör som vi gör, inte som vi säger.

Min stora grabb bor i Barcelona och att få se honom så lyckligt kär, värmer verkligen i hjärtat. Hans flickvän, Andrea, sprider en sådan härlig energi och glädje. Denna jul kommer jag att minnas med ett stort leende på läpparna!

15776563_10157938253080510_393401250_o

God fortsättning!

Kram / David

LOADING..