Öka styrkan och forma armarna.

Champions.

Ni har säkert sett TRX band på era gym och de är riktigt bra på många sätt. Bland annat dessa två övningar som jag och Chand Smith ska visa idag.

TRX Rodd – Ta tag i TRX bandens handtag, luta dig bakåt så armarna är helt uträckta. Kliv framåt med fötterna så att överkroppen är så gott som parallell med golvet. Kläm ihop skulderbladen och dra sedan bröstet framåt/uppåt. Pausa 2 sekunder för att sedan sänka dig ner långsamt till startpositionen. Repetera 10-15 gånger i 3 omgångar.

chand1

chand2

chand3

TRX Triceps Extensions- Stå framför TRX´en och tippa dig framåt så att dina triceps är helt utsträckta för att sen pressa framåt så dom blir helt raka. Spänn 2 sekunder och repetera 10-15 gånger i 3 omgångar.

david1

david2

Trevlig helg! För mer inspo följ mig på Instagram!

LOADING..