Hitta Flow i träningen!


IMG_8490

Champions! Nu är vi snart in i våren (kom igen fina vädret! Vi vet att du är på väg!) Vi har mycket att ser fram emot med båda familjen, fritid och jobb. Desto mer vi ta hand om våra kroppar och själv, desto lättare kommer allt det hela att flytta på!

Det gäller att hitta ”Flow ” i vår träning så att det känns lika självklart som att duscha, bädda sängen och de andra vardagliga rutiner vi har!

För och efter bilden är på en kille jag har tränat under sex veckor. Vi hittade ”Flow” och vilken resultat! Bästa tipset jag kan ger gällande detta ämne är att boka möte med dig själv! Minst 3 dagar i veckan med träningen och två dagar i veckan i köket!  Tipset kring träningen hitta du här på bloggen och även på min instagram @dflex.se!

Har en fin onsdag!

Kram


 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..