Ta steget till din drömkropp IDAG:)

Champions! Hoppas ni har haft en fantastisk helg! Själv har jag varit på Gotland (ska blogga om det på onsdag:) och båda föreläst och kört mina klasser! En av huvud punkterna jag har när jag föreläser är att verkligen tar det första steget till förändring.Det viktigaste steg är att förändrar dina nuvarande rutiner! Om du förvänta dig ett annorlunda resultat kan du inte använder samma rutiner för att nå något nytt! Du måste våga ta det första klivet:) Även om det är en 10 minuters promenad till jobbet istället för bilen. Även om det är att äta en super nyttigt frukost istället för din morgon macka. Även om det är ersätta en av dina kopp kaffe med grön te det blir ett steg i rätt riktning! Då är det bara att ta nästa steg efter det! Sedan gäller det att samlar på så många steg som möjligt och skaffa medvind! Before you know it är du verkligen på väg till dina mål!

Har en fantastisk måndag!

Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..