Planering är nycklen till succé!

Champions! Hoppas ni hade en grym helg + Vallborg! Idag kändes verkligen att det fina vädret är på gång och
visst är det härligt!

Trotts allt kommer vi alla förhoppningsvis njuta av sommar värmen och tillbringa mer och mer tid utomhus.Det gäller nu innan semester dags att planera in våra ”möte med oss själva” dvs tränings pass är det planering som gäller! Har som mål att inte missa en enda sådan möte! Om det var en viktigt möte på jobbet, föräldrar möte, tandläkare, advokat mm så kan jag garantera att ni inte skulle hoppa över det! Eller hur? din hälsa är mer väsentligt än alla dessa- utan tvekan! Har som mål att boka in alla dina pass 3 veckor framåt! Missa inte en enda och ser till att maximera varenda tillfället ni tillbringa på gymet! Glöm inte att följa min instagram @dflex.se där det finns massor med tips och upplägg! Vi ses på gymet!

hopprep

Before : after J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..