50 dagar till 50 med Dflex- Dags att öka tempot!

D-flex-2

Champions! Jag är väldigt stolt över förra veckans resultat! För ni som följa mig på instagram (@dflex.se) då vet ni att jag var riktigt duktig med kosten. Även träning gick bra fast det blir aldrig lika mycket när jag har Mini Flex.Jag vill helt enkelt hellre hänga med henne än kör extra pass. Tror det eller inte, jag tycker att det inte blir så stor skillnad iaf:)

Men i veckan när jag är själv ska jag verkligen ”switch gears” dvs öka tempot på båda träning och kost sidan. Cardio varje morgon är målet. Det kommer att variera med

1) MMA fyss ( hopp repp, slår säck, mm)

2) Crawling ( i simbassäng )

3) Treadmill

mma+traening+005

Sedan minst 4 pass Weight lifting! Vad har ni för mål denna veckan? Kolla in min insto då jag har många kombos + kost ni kan inspireras av:)

Har en fin måndag!

Kram

DSC_2048

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..