Bränn Fett effektivt och öka resultaten med dessa tipps!

Champions! När det gäller resultat vi får för alla timmar vi lägger ner på vår träning är vi för det mesta aldrig riktigt nöjda. Det är svårt att märka skillnad själv eftersom vi ser vår egen spegel bild varje dag. Oftast är resultaten väldigt bra även fast det kan kännas att man har hamnat i en svacka!

En super bra tipps är ta bilder. När man börjar och där efter en gång varannan vecka! Bilderna ljuger aldrig och det blir lätt att ser sin egen utveckling!

Sedan när det gäller träningen hur kan man förbättra resultaten när man hamnar i en svacka? Jo, det är samma sak här.
Hålla kol på dina rutiner. Skriv gärna ner dina pass, övningar, vikter, tider så att du har koll på vad du har gjöt under veckan och vad du har missat! Det kan man göra genom de suveräna apps som finns att lada ner. Annars kan man skriver för hand som jag föredrar att göra.

Om man märker att dina morgon promenader börjar ger mindre resultat, bytt ut denna rutin med ett spinning pass tex.
Samma om dina Löp rundor ger inte samma effekt, bytt ut denna pass mot simmning! Om man kör sin fett förbränning på efter middag/kväll bestämmer att kör cardio varje morgon! Glöm inte att ständigt chocka kroppen! Då kommer resultaten att ständigt forsa framåt!

IMG_3606

12714454_10153334600887967_2145148302_n

Massor med bra tips finns på min Instagram @dflex.se

Har en super helg!
Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..