Energi Boost!

Champions! Hoppas veckan har börjat bra! Idag har jag firat min brorson Marcus som tog student och hängt med mina bröder och alla barn! Super mysigt. Sedan är jag stolt över min kost som bara går bättre och bättre! Här får ni lite tips på hur man fyller på med energi under dagen så att man mår verkligen toppen!

Detta är en typisk frukost med gluten free havregryn, bär, mango , honung,kanel och banan.

power breakfast

Sedan ser jag till att alltid äta mycket hårda grönsaker som mårötter och vitkål.

greens!

Sedan när det gäller lunch och middag gäller det att vara kreativ och eftersom jag äter mest böner till mina huvudmål så valde jag ungs marinerad sparris med söt potatis!

dinner

När energin är på topp då funka det mesta! Glöm inte kolla in min instagram @dflex.se för mer inspo!

Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..