Varför tränar du som du gör?

I ett tidevarv där vi låter oss styras av metoder som presenteras på hemsidor och i appar tappar vi lätt bort oss själva. Vad behöver jag, och vad vill jag egentligen? är två frågor som sällan ställs i en app. I mediabruset upprepas massor av träningsprogram som vi på olika sätt tar till oss i tron om att det ska passa. Hur stor är egentligen chansen att hitta ett färdigt program som passar just dig? Det är tankar som ligger som grund för den PT- utbildning jag nu sitter och jobbar med. Jag tänker mig en helg där du som deltagare till 100% jobbar med det som är intressant för just dig, du blir din egna personliga tränare. Vem är du, hur ser du och din funktion ut? Vad vill du med träningen och hur ska du ta dig dit? Vilka redskap har du och hur ska de användas på bästa sätt. Helt enkelt en liten utbildning där du får upp ögonen för alla möjligheter som finns omkring dig. Tycker du också att det låter som cool ide kan du boka dig på topphälsalänken nedan. Ha en skön vecka;-)

85-trana-efter-din-behov

BOKA!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..