Även jag har dippar!

Jag förstår att det finns en bild av mig som glad och kreativ och där jag ständigt är full av idéer. Det är bara en del av mig. Men självklart bär jag med mig andra mänskliga egenskaper. Allt jag gör inom träning handlar om inspiration och att vara ”här och nu”. Jag har inget framskjutet bäst-före-datum på det jag gör. Allt är färskt och närodlat när jag levererar till grupper och individer. Likt andra kreatörer har jag toppar och dalar. Ibland är jag väldigt högt upp och ibland väldigt långt ner. Och det finns ett mönster där en topp efterföljs av en dal, precis som när vågarna slår in över en strand.

joseMAT_Val4

Vad jag har lärt mig genom åren är att hantera mina tillstånd. När jag är på topp är det mesta enkelt, kul och det flyter på. När jag är i en dal har jag lärt mig hur jag jobbar kropp & knopp upp till en skön nivå. Redskapet jag använder när jag ska skapa skön energi är rörelser. Jag har sedan länge känt av hur skönt det är att bryta av dagen med dynamiska rörelser om så bara för en kort stund. Det gäller speciellt de dagar jag sitter mycket framför datorn. Jag tar helt enkelt en spontan ”timeout” och börjar töja och böja under 2-3 minuter. Effekten blir som vid en ”powernap”, jag  får energi. När jag coachar människor brukar jag rekommendera dem att sätta larmet på telefonen så att den ringer varannan timme. Vad de sen ska göra är individuellt baserat ställt efter förutsättningar och behov. Men det handlar om att töja och böja på kroppen. Här kan du se en liten trailer på min Youtubekanal som ett exempel på vad jag brukar göra. Så… att vara låg är naturligt, och du kan påverka nivån med regelbundna och oregelbundna rörelser. Det är en rätt skön tanke att bära med sig i livet tycker jag;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..