Har inte tid!…?

Frågan är om tidsbristen inte är den vanligaste ursäkten för att inte ta hand om sig själv… hur kan man inte ha tid med det? Alla har lika mycket tid, vi fyller den bara med olika saker. Upplever du att tiden inte räcker till bör du planera om din dag. Jag försöker lyfta hemträningen en nivå. Ser vardagsrummet som en utmärkt träningsyta och ett komplement till eventuell träning i gymmiljö. Till er som vill få idéer på hur man kan träna hemma har jag satt ihop ett litet

joseGYM_Val1

kort program som jag gillar att köra. Är små barn en annan ursäkt som får dig att inte träna? Träna programmet med barnet i din närhet. Låter du barnet se dig träna, svettas och skratta blir du ett aktivare föredöme för ditt barn samtidigt som du kommer i bättre form och får mer tid över till annat än att gå till gymet.

Prova det gärna och låt mig höra vad du tycker:-)

  1. Hej! Väldigt bra artikel och mitt i prick. Hör också mycket om att tiden inte räcker till, ”Den som inte har tid med fysisk aktivitet, måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom”, Edward Stanley.

    1. Hej:-) Känner igen citatet och det ligger mycket i det. Det gäller för oss som har förmånen att inspirera andra att väcka tankar som påverkar görandet i rätt riktning. Klockan är en märklig uppfinning som får oss att bli stressade och ibland utan att veta varför. Ha en skön dag:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..