Gerdahallen rockar!

Möten har alltid legat högst på min ”roligt att göra” lista. Att besöka olika städer och samhällen ligger strax efter på samma lista. Så gissa om jag hade kul i helgen när jag fick äran att leda och föreläsa på Gerdahallens årliga event. Flög ner på fredag eftermiddag och han med att äta middag på SM meriterade sushikrogen RåEpok som ligger på Klostergatan 7. Det var tur att maten överträffade den höga musiken;-) Laddade upp på hotell Lundia där även de andra instruktörskollegorna var inhysta. Låg och funderade över lördagens förstapass där över 100 personer skulle väckas med ett MoveooPeak. Min vana trogen var jag inte alltför påläst med hur hallen såg ut och vilka redskap som fanns. Går liksom igång på den stress som uppstår när man ska leverera med det som finns till hands utan att ha allt förberett i detalj. Men det visade sig att stora hallen och de redskap som fanns till förfogande räckte gott och väl. Två varv med skratt och svett följdes upp av en rolig föreläsning där lyssnarna var med och hade synpunkter. Känns som Moveoo som träningsmetod har hittat sin form. Moveoo filosofin bottnar i människans ursprung och den väcker intresse eftersom den även tar träningen utanför själva träningsarenan. Glädjande var att flera spontant ville utbilda på Moveooutbildningen.

IMG_2541

IMG_2532

Innan vi for hem han jag med att köra ett MoveooAerobox  pass som även det lyftes tack vara alla sköna deltagare som var med.  Resan hem gick som sagt genom Köpenhamn och jag fick bästa sällskapet i form av min gamla vän Elin Bjärkstedt och min nya vän Veronica Jäderlund. Ingen risk för att ha tråkigt när man reser med dessa tjejer.

IMG_2540

Efter att ha vart hemma ett dygn kan jag bara konstatera att jag har vart med om ett superbra event som är professionellt arrangerat. Anna Lindh och hennes team är inte bara väldigt trevliga, de har vart med förr och vet hur ledare och deltagare ska trivas. Nu hoppas jag att allt föll i god jord och att jag får komma tillbaka nästa år.

Screen-Shot-2017-03-12-at-18.25.56

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..