Härliga deltagare på Gran Canaria

Dagen på ön bjöd på något svalare väder  än den heta gårdagen vilket säkert var skönt för deltagarna med tanke på hur mycket de kämpade på olika pass. Själv hade jag förmånen att leda deltagarna i handduksfys. Alltid kul att överraska människor med hur mycket bra, effektiv och rolig träning som kan göras med en vanlig handduk. Resan till ära introducerade jag Rosa ballonger.  Även fast jag själv tjuvtränat med dem och känt av träningens effekt var jag lite osäker på om det skulle komma några och om de isåfall skulle gilla spektaklet. Oron var obefogad. Det blev fullt ös där ballongen bidrog med en lynnig utmaning som fick deltagarna att anstränga sig. (och garva) Lite på att ballongpåsen följer med på kommande resor;-)

Eftermiddagspasset blev en mix av käppar och gummiband. Mindre gäng då många åkt in till Las Palmas. Men nyanlända Ari Riabacke med fru var med på passet och bidrog med skön energi. Ari är rådgivare och mentor och på föreläsningen han ska hålla i morgon ska han ta med oss på en oförglömlig resa som handlar om vilka våra viktigaste beslut är, varför vi är så rädda för att misslyckas och om vikten att följa sina drömmar. Den vill jag inte missa.

På min egna boost-lista landade all skön feedback från min föreläsning som jag höll igår. Provade med nya inlägg och en ny inledning. Kändes väldigt bra och den berörde fler såtillvida att de fick massor av nya tankar och idéer kring träningen. På bonussidan kom förfrågningar om nya föreläsningar på hemmaplan… skoj!

Nedan några bilder jag & Magdalena hann fota under passen. Sov gott;-)

blogg27

Vi kör inne för att skydda oss från värme och sol.

blogg26

blogg 25

blogg24

blogg23

blogg22

blogg20

blogg28

blogg17

blogg15

blogg14

blogg12

blogg11

blogg10

blogg8

blogg6

blogg5

blogg4

blogg3

blogg2

blogg21

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..