Matdistriktet

Idag åt jag lunch på en riktig hälsopärla i stan: Matdistriktet. Det är en liten härlig butik och restaurang som ligger på Rådmansgatan 57. En härligt färgglad, god och nyttig buffé där man betalar för vad man äter. Underbart koncept. Buffe är perfekt då man själv kan välja hur man vill att tallriken ska se ut. Samtidigt kan det vara farligt lockande att äta stora portioner, att ta om etc. Men här har man alltså löst det genom att man får betala för det man har lagt upp. Buffen kostar alltså per hekto mat man äter. Kul idé! Om man tänker gå dit ofta gör man dock klokt i att köpa ett lunch-klippkort med 10 luncher för 95kr. Dagens lunch slutade nämligen på 130 kr.

I butiken hittar man en massa kul saker. Bland annat såg jag torkade bananer som jag aldrig har sett för. Alltså inte bananchips utan verkligen bara torkade bananer. Undrar just hur de smakar. Får nog bli en sväng dit snart igen. Sen upptäckte jag även att de hade produkter från Österlenkryddor som jag tipsat om tidigare.

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  2 Kommentarer
 1. Kristina Andersson skriver:
  !

  Jag tycker att man först och främst ska fokusera på att få i sig mat som är näringsrik. Det är där vi ska få i oss vitaminer och mineraler.

 2. Ulrika skriver:
  !

  Hej, Vad har du för åsikt om vitamin/mineraltabletter? Och har du ev några du kan rekomendera?
  Mvh/Ulrika