Mellanmål

Mellanmål inget man MÅSTE äta men det är oerhört smart att göra det. Nästan alla jag coacher eller som jag träffar och som följer mina råd säger samma sak: Det är mellanmålen som är grejen. När man äter mellanmål vid rätt tid så slipper man bli tokhungrig, man kan hålla fokus, prestera bättre (mentalt och fysiskt) och inte minst – man har förstånd nog att kunna välja de där smarta matvalen som man egentligen vet att man ska när det blir dags för lunch eller middag och klarar av att stå emot frestelser. När det kommer till mellanmål är det en sak som gäller:

Timing! Ett mellanmål ska ätas strax innan man blir hungrig eller sugen. Precis när första tanken på mat dyker upp. Då klarar man sig på en liten mängd men får som bäst effekt.

Igår stod jag på Sturebadets medlemsdagar och presenterade mina mellanmål. Från och med nu finns det hälsosamma mellanmål att köpa där för att äta i loungen eller plocka med sig.

Mickes ostkaka med blåbär. Keso, äpple och kanel. Protein-chokladbollar.

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*