Vill du ha hjälp med din löpning?

Drömmer du om att bli en löpare? I så fall, vad är det som stoppar dig? Efter att ha tränat tusentals motionärer de senaste åren har jag ofta fått höra en rad ursäkter som att:

a) Jag är ingen löpare. (Nej, men du kan bli!)

b) Jag får ont av löpning. (Ja, men varför? Kanske går det att hitta ett sätt för dig att springa utan smärta.)

c) Jag börjar, men tappar alltid motivationen efter några veckor. (Hitta din motivationshöjare. Det finns massor!)

d) Jag vet inte hur man kommer igång. (Enkelt! Kika in här.)

Kanska har du använt någon av ursäkterna ovan? Kanske har du en helt annan ursäkt? Om du drömmer om att bli löpare så tycker jag att du ska göra slag i saken. 2017 är ditt år!

Vill du ha hjälp på vägen? Från och med i dag kan du boka en personlig rådgivning med mig. Jag har en bakgrund som elitlöpare, men har coachat människor på alla nivåer och tycker att varje resa är lika inspirerande och viktig. Så oavsett om du vill springa bort din övervikt eller om du vill springa milen under fyrtio minuter så coachar jag dig gärna. Jag hjälper till med allt från tips på hur du springer med rätt teknik så att du slipper skador till hur du ska lägga upp träningen för att slå personbästa och hur du hittar motivationen.

Du kan boka ett möte med mig här: http://topphalsa.se/experter

Kram Lisa

Lisa Beskow springer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..