Om mig

Hej!

Lisa Beskow heter jag och tycker att det är så roligt att du har hittat till min blogg. Att du kikar in här innebär nog att du är intresserad av löpning. Kanske är du en van löpare som vill utvecklas mer? Kanske är du nybörjare som vill ha hjälp att komma igång? Kanske har du svårt att hålla motivationen uppe och är en jojo-löpare som springer mellan varven, men aldrig lyckas göra det till en vana? Oavsett så är du varmt välkommen hit och jag hoppas kunna hjälpa dig med det du behöver för att hitta löparglädje.

Jag har precis som alla andra varit nybörjare en gång även om det är länge sedan nu. Jag började med löpning som 13-åring och hann inte springa mer än ett lopp innan jag började satsa. Den satsningen blev så småningom en elitsatsning och när jag slutade elitsatsa för några år sedan hade det gått långt över tio år sedan mitt första lopp. Under de åren har jag hunnit vinna SM-medaljer, springa för landslaget och dessutom bo, träna och tävla i USA. Jag har sprungit så många lopp att jag tappat räkningen för länge sedan och jag har dessutom skaffat mig väldigt mycket kunskap om löpning, men de viktigaste av alla gåvor löpningen gett mig är envishet, smärttålighet, vänskap och massor av glädje. Jag har löpningen att tacka för så mycket. Det är en oändlig kärlekshistoria som trots dalar och platåer finns där och färgar min personlighet och mina livsval. Jag hoppas att vi håller ihop livet ut, löpningen och jag, och att min kropp tillåter mig att fortsätta springa länge, länge till.

De senaste fem åren har jag som en av grundarna till löpargruppen Runday tränat tusentals löpare varje år, allt från nybörjare till elitmotionärer. Det viktigaste för mig har varit att sprida glädje och kunskap kring löpträning och det är målet även med denna blogg. Jag kommer bjuda er på allt jag vet om intervaller, klädtips, uppladdningsförslag och motivationsknep.

I år är mitt stora mål Topploppet som jag verkligen ser fram emot. Självklart kommer jag ge alla er andra som ska springa loppet massor av pepp på vägen!

Kommentera gärna om du har frågor och dela med dig av dina funderingar eller om du önskar att jag skriver om något särskilt.

Kramar Lisa

instagram: lisa.beskow