Mitt egna & första Triathlon

simonskold

Igår provade jag en riktigt för mig ny och spännande utmaning, jag gjorde en mini variant av ett triathlon, något som för mig verkligen var ett helt nytt och helt outforskat område för mig. Jag jämför detta inte alls med de som tränar inför triathlon på riktigt utan mer en utmaning och ett sätt för mig att prova på nya sätt att träna mig kropp.

Jag började med att cykla 1,5 mil terräng, det är vad som finns här på landet så mycket upp för och nerför blev det, och det kändes helt okej även om jag blir stum i benen.

simon sköld, the gentleman, mma, träning, topphälsa, utmaning, thriathlon

simon sköld, the gentleman, mma, träning, topphälsa, utmaning, thriathlon

Efter cykeln var det dags att gå över till löpningen, och det blev 5 km, sprang faktiskt 2,5 och vände för att göra det så enkelt som möjligt. Riktigt tung puls och första kilometern kändes bena som bly och jag kunde inte alls springa fort vilket märktes på slutet, jag tänkte verkligen att jag skulle springa på 25 minuter men kunde inte springa igen allt jag missade i början på grund av att jag hade så tunga ben så hamnade precis över 25 minuter, men det får jag ta igen det nästa gång.

simon sköld, the gentleman, mma, träning, topphälsa, utmaning, thriathlon

Efter fem riktigt tunga kilometer löpning var det då dags för simningen, och en blev i vår pool här på landet som igentligen är rätt stor, men ska man simma längder i den fram och tillbaka så är den lite liten, men det gick även om det blev att vända väldigt många gånger!

simon sköld, the gentleman, mma, träning, topphälsa, utmaning, thriathlon

simon sköld, the gentleman, mma, träning, topphälsa, utmaning, thriathlon

simon sköld, triathlon, mma, utmaningar, the gentleman, topphälsaRiktigt nöjd med denna utmaningen och ska göra den nästa vecka igen tänkte jag och se om jag inte kan förbättra mina tider lite! Är detta något flera skulle testa eller är det bara jag som är lite extra knäpp och tycker detta är ett kul sätt att utmana sig själv?=) //Simon