Ibland vill jag bara inte

Jag älskar att träna, tycker det är galet kul. Men visst har jag dagar som alla andra då jag inte är ett dugg sugen på att träna något, idag var verkligen en sådan dag!=) Gjorde en fotosession på morgonen och förmiddagen och efter det hängde jag med Meja och Polly vid poolen och sen gick vi en sväng till våra grannar så att Polly fick leka lite med deras ungar.

simon sköld, mma, semester, träning, the gentleman, mma

simon sköld, mma, semester, träning, the gentleman, mma

simon sköld, mma, semester, träning, the gentleman, mma

Supertrevlig dag, men har hela tiden skjutit träningen framför mig och för att jag har helt enkelt inte varit motiverad, men jag visste att jag var tvungen, imorgon ska jag in till stan på möte och sen har vi kompisar som kommer och sover över och hänger med oss så vet att jag inte kommer hinna med någon träning då utan imorgon blir det vilodag. Så när vi kom hem från grannarna hade jag helt enkelt inte något annat val än att verkligen ta mig i kragen och se till att träna.

Ett tips jag har är att man har ett ”go to” pass som jag kallar det, ett pass jag alltid gör när jag har ont om tid, inte vill eller orkar planera någon träning. Har egentligen två stycken ett när jag är ute och reser och inte har några andra redskap än min egna kropp och ett jag alltid kör här ute på landet där jag har lite utrustning.

Det är väldigt enkelt och ser ut som följande:

Uppvärming 3 minuter skuggboxning, 50 jumping jacks 50 höga löpsteg på stället och sen 3 minuter skuggboxning igen.

Därefter 5 varv av:
10 frivändningar

10 armhävningar

10 fällknivar

5 rullningar med skivstång (står på knä och håller i stången och sen sträcker jag mig ut så långt jag kan och drar mig tillbaka)

10 burpies

5 chins

Har max 1 minuts vila mellan varje varv så det går rätt fort och jag vet att jag får ett helt okej pass och är alltid nöjd efteråt. När jag var klar med passet idag körde jag lite till skuggboxning och sen hoppade jag rakt ner i poolen och njöt av att jag faktiskt tog tag i att träna.

Nu har jag faktiskt en fråga till er, ifall ni använder er av appar för att registrera er träning, vilka använder ni då? Jag har provat runkeeper när jag springer och cyklar men skulle vilja veta vad det finns mer för utbud, så har ni något att rekommendera tar jag tacksamt emot det!

 

//Simon

  1. Hej. Jag använder min fitbit för att logga all min träning. Bra att man kan välja olika aktiviteter i den.

  2. Hej bästa Simon, du är en inspirationskälla du verkligen. Det där med att ”bara man göör ngt träningsaktigt hjälpte mig MYCKET, det medförde att jsg då jsg inte ville träna så tog jsg efter ditt råd: att bsrs jag göör ngt så röknas det och jag kommer känna mig nöjd efteråt ändå. MEN d medförde att då jag vsr ombytt och igång med lite träning så blev d per automatik att jag trönade mer o längre än jsg planerat, så jag blev och blir alltid så nöjd glad stolt och mår så jä**a gött efteråt när jag duschat. Känner mig glad ich stolt och vill görna berötta hur ”duktig” jsg varit hahahaaa😉, så TACK Simon, du hsr hjälpt mig verkligen m träningen. Jag vill rekommendera EN RIKTIGT BRA TRÄNINGSAPP SOM HEYER ”ENDOMONDO”= Den är grstis. Den ör riktigt bra där man kan fylla i kost och motion på elit lr motionsnivå, följa kurvor hur jömn lr ojömn man vsrit och så vidare. Gillar man den inte är det enkelt att bsra ta bort den. Den vill jag gärna rekommendera dig att provs på👍! Önskar dig lycka till med ALLT. Ps. Grsttis3 till brölloppet och den stora kärleken, ni ör två fina själar du och din fina Camilla, Fru Sköld💗, som verkligen passar ihop fint, gködjer mig åt er fina körlek till varandra, livet är gott not de goda, det kallas Karma och d tror jag på och det är mitt livsmotto= Var spn sjölv så som du vill att abdra ska vara not dig själv, Ds. 🍀🍀🍀🍀

  3. Holder med de to andre her Endomondo er best når det gjelder appar. Har også prøvd mange. Nå bruker jeg den sammen med min tom tom sportsmusic pulsklokke og er superfornøyd med begge to Takk for en fin blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..