Då blev jag utsatt för en ”straffsexa”

Igår var jag verkligen helt grundlurad, eftersom jag och Camilla hade ett överraskningsbröllop så var det ju ingen Svensexa, och de säger ju att det alltid kommer vara värre i efterhand…

Min vän och arbetskollega Sean plockade upp mig här på landet, för vi skulle åka in på ett möte i stan och han skulle ändå till Norrtälje på lite ärende och kunde lika gärna hämta mig så slapp vi åka två två bilar in och hade lite mer tid att hänga ihop. Vilken bra ide tyckte jag, och tänkte sen inte mer på det, var mest taggad på mötet som han lurat mig att vi skulle på.

Han hämtade mig här på landet och vi åkte in till Norrtälje och dit de skulle mötas, jag satt kvar i bilen och Sean tog en väska från baksätet och gick ut och mötte upp en kille som gick och pratade i telefon. De började snacka och sen hände allt på en gång, en BMW körde upp aggressivt framför vår bil och dörrarna slängdes upp och ut kommer en man som skriker stanna Polis, sen var allt igång, Sean nerbrottad och bojad, jag fick hoppa ur bilen och blev också bojad och satt i en bil för att åka in till polisstationen, en luva över huvudet för att ingen skulle se att det var jag och jag kan säga att jag vart verkligen helt grundlurad. Kul att man har kompisar som ställer upp på sin fritid för lite skådespel!

Efter vad som kändes som en evighetsfärd i bil, kom vi äntligen till ett stopp och det kändes som att nu kan vi få detta missförståndet överstökat. Fortfarande i bojor och en luva över huvudet gick jag ur bilen och kände hur de började låsa upp dem och huvan togs av från mitt huvud. Där står bara massa vänner och skrattar och välkomnar mig till min då försenade svensexa… Herregud vad jag vart lurad!

Gårdagen var verkligen fylld med aktiviteter och den första vi gjorde var The Cable Park, man åker Wakeboard i en park helt enkelt som är som ett nätverk av kablar man blir dragen av istället för båt, det var verkligen galet kul och man lärde sig fort! Fick även till två hopp där jag lyckades landa med balansen kvar =)

svensexa, straffsexa, simon sköld thegentleman, simcamwedding, vänner, livet, kärlek
 
svensexa, straffsexa, simon sköld thegentleman, simcamwedding, vänner, livet, kärlek

Därefter var det självklart dags för något som för mig kanske inte skulle vara lika roligt, nämligen Paintball… Nu var det ju inte så att jag skulle få vara med och spela utan jag var helt enkelt måltavlan. Iförd en älgdräkt skulle jag springa mellan två punkter samtidigt som mina vänner stor med fulladdade gevär och pepprade på mig, och ja de träffade en hel del! Jävlar vad jag sprang, men med en mask framför huvudet som gjorde det svårt att andas så gick tempot väldigt snabbt ner och jag kände hur det ökade deras träffantal markant. Har lite härliga blåmärken idag, men det gör inget jag förstår att det var jävligt kul för dem och tävlingsmänniska som jag är kunde jag ju inte låta bli att låta dem i alla fall få chansen att träffa mig.

svensexa, straffsexa, simon sköld thegentleman, simcamwedding, vänner, livet, kärlek
  
svensexa, straffsexa, simon sköld thegentleman, simcamwedding, vänner, livet, kärlek
  
svensexa, straffsexa, simon sköld thegentleman, simcamwedding, vänner, livet, kärlek
Lite märken efter Paintball…

Vi åkte vidare till den sista aktiviteten som var Pistolskytte, det var verkligen sjukt kul och vi fick prova olika pistoler, några jag skjutit med innan och några som var helt nya, det var verkligen superkul och jättebra uppstyrt. Det är mycket svårare att skjuta och träffa med en pistol än vad man kan tro efter alla filmer som man sätt. Eftersom det var jag som var i fokus fick jag även prova att skjuta lite flera pistoler än alla andra bl.a den berömda Dirty Harry pistolen Magnum, verkligen en speciell känsla att få prova på den.

svensexa, straffsexa, simon sköld thegentleman, simcamwedding, vänner, livet, kärlek
 
svensexa, straffsexa, simon sköld thegentleman, simcamwedding, vänner, livet, kärlek

 

Sen avslutade vi med en middag ihop och bara satt och snackade och hade så sjukt trevligt =) Så mycket härliga minnen som skapades igår och det är jag evigt tacksam för!

Jag är så sjukt tacksam för allt mina vänner fixat igår och jag somnade verkligen ovaggad igår när jag kom hem och kommer alltid minnas denna dagen!

//Simon

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..