Hej världen!

SÅ JÄKLA ROLIGT att vara här på Topphälsa, att du har hittat hit och att vi nu ska dela en spännande resa tillsammans. Vår gemensamma hälsoresa!

Sundarejennie

Den 17 augusti, samma dag jag skulle genomföra den största idrottsprestationen i mitt liv (bilden ovan är precis innan loppet), såg jag att jag hade fått ett personlig meddelande på Instagram. Det var en tjej från Bonnier som skrev något i stil med ”Vi gillar din Instagram och tror att du hade passat som bloggare på Topphälsa. Är du intresserad?”. Jag höll på att trilla av stolen. Herregud! Så många känslor på en och samma gång. Inte nog med att jag redan var så nervös att jag sprang på toaletten en gång i halvtimmen (inför loppet) – nu blandades känslorna av stolthet, nyfikenhet och framförallt en stor glädje.

När jag startade mitt Instagramkonto @sundarejennie i januari gjorde jag det av en enda anledning: att motivera mig själv. Jag var nära min målvikt och behövde något som peppade mig att nå den sista biten. Det utvecklades senare till att Instagram inspirerade mig, och andra menade att jag inspirerade dem – win/win! Och nu, helt plötsligt vill någon att jag ska inspirera i större skala. På en blogg. Wow!

Mitt svar dröjde inte länge – såklart vill jag blogga! Framförallt på Topphälsa – en tidning som varit med och inspirerat mig under min hälsoresa. Så då var jag igång.  Jag har dock aldrig bloggat förr, så jag ber om tålamod med framförallt engagemang. Säg till vad du vill se mer av, mindre av och dela med dig. På så vis kan vi inspirera varandra.

Så håll i hatten kompis – nu kör vi!

LOADING..