Det händer så mycket roliga grejer!

Du vet, när man känner att livet bara funkar. Allt rullar på. Det händer en massa roliga grejer och kroppen är fylld med energi? Man vill bara säga PUSS till livet. Det är jag just nu och jag ÄLSKAR det!

Jennie Isberg

I förra veckan fick jag två väldigt roliga samtal. Ett från min PT Lise-lott som var med tidigt i min hälsoresa och ett från Helen på Viktväktarna. Vad handlade samtalen om då? Jo! Båda två handlade om saker som står på min ”100 saker jag vill göra innan jag dör”-lista (mer om den en annan gång). Woho!

Jag blir BodyPump-instruktör!

I december ska jag gå en utbildning för att blir gruppträningsinstruktör i BodyPump på mitt tidigare gym HTA i Malmö. Det är något jag har velat väldigt länge, men inte kunnat. ”Inte kunnat?” kanske du undrar, men jag menar… vem vill ha en 100 kg instruktör framför sig? Om det inte är rena muskler förstås 😉 Men nu är jag i god form, jag älskar att stå på scen (det är därför jag föreläser så mycket) och träning är min hobby. Så vad hade kunnat bli bättre?

Inspiratör på Viktväktarna träningsresa

Det andra samtalet handlade om jag, i egenskap av Guldmedlem, ville följa med på Viktväktarnas träningsresa i april. Svaret? Självklart! Inspirationsföreläsningar och en massa träningspass, låter väl som något för mig? Om jag var glad så var min sambos lättnad ännu mer påtaglig: ”Åh! Vad roligt och skönt – nu slipper jag åka på en träningsresa med dig.” – detta ska bli superkul!

Skapa din egen lycka!

En sak som är tydlig i allt detta är: vi skapar vår egen lycka. Inget av det som har hänt (som nu gör mig väldigt pepp på livet) hade hänt om jag bara suttit på rumpan, i soffan, och väntat på det, eller hur? Tänk bara på hur många människor det finns i världen vars största oro är ”kommer jag att kunna äta idag?” eller ”har jag tak över huvudet?”. Alla som har möjlighet att läsa denna blogg är så pass lyckligt lottade att vi har en telefon, platta eller en dator. Med det är jag också ganska säker på att vi alla också har mat för dagen och ett tak över huvudet. Vi är skyldiga att leva våra liv till fullo. Att ta chanser när de dyker upp och utmana oss själva. Framförallt, göra det som gör oss lyckliga i livet.

Så just därför vill jag uppmana dig att gå ut idag och skapa det liv du vill ha! För det tänker jag göra!

  1. Älskar din blogg! Har precis hittar hit. Klokt inlägg! Undrar hur du gör med avokado? Äter du det som fri grönsak? Är ju så sjukt mkt points…

    1. Åh tack snälla! Vad roligt att du hittat hit 🙂 Nej, avocado, majs och ärtor ingår inte då de innehåller sjukt mycket kalorier. Men jag äter en del avocado ändå, men räknar pointsen.

  2. Va kul att du kommer med på träningsresan.Den är så rolig&bra.Va kul att få höra din resa.Ses i April☀️😎🌴😄

  3. Gläds med dig Jennie! Resan är min bästa vecka på året. Har varit med på alla tidigare. Ska bli jättekul att ha dig som reskamrat och jag vet att du blir en fantastisk instruktör och förebild på Mallis. Vi ses snart. Visst har du koll på veckorna….? Ha en underbar helg! Kram

    1. Ska bli så kul att följa med – du har alltid talat så gott om resan! Ska bli kul att få hänga lite mer också 🙂 Jag har koll – så vi ses imorgon bitti! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..