Åk på träningsresa och återfinn motivationen

Denna träningsresa har varit det mest energigivande jag har gjort på riktigt, riktigt länge. Jag har aldrig tidigare upplevt denna kombination av lugn och fullkomligt bubblande energi som jag känner nu. 


Jag har träffat massa härliga människor, duktiga instruktörer och ätit god mat. Det gör mirakel för motivationen. Att jag dessutom fått plattformen för att inspirera andra genom föreläsningar, peppsessioner och personliga samtal gör det hela ännu bättre. Och inte nog med att resan gör en peppad när den är genomförd, man var dessutom peppad att träna innan för att vara i god form. Det har jag hört många här säga – och det är ju fantastiskt!

Hur kan en dag se ut?

Resan jag var på arrangerades av Springtime i samarbete med Viktväktarna, och såklart påverkar det hur schemat ser ut. På denna resa har det funnits något för alla, oavsett vilken form man är i eller vad man gillar. Såhär kan en dag se ut:

07.30: Morgonjogg eller stavgång 25 min

08.00: Yoga 45 min

08.45: Frukost

09.30: Inspiration kring hur man lägger upp mellanmål 15 min 

10.30: Dans med Tobias Karlsson 50 min 

11.30: HiiT (Högintensiv intervall träning) 35 min

12.30: Lunch15.00: Spartansk styrka 40 min

16.00: Freepower

17.00: Löpning eller stavgång (teknik och intervaller) 50 min

18.00: YinYoga på takterrassen 50 min

19.15: Middag

20.30: Inspirationsföreläsning 


Det bästa av allt? Att man gör PRECIS så mycket eller så lite som man själv vill. Det är ett stort smörgåsbord där man själv väljer hur ont i kroppen man vill ha 😉 Och vill man lägga sig i solen i ett par timmar och vila. Kör på!

Åk!

Så, kontentan: Om du ska unna dig något, unna dig en träningsresa! Det kommer att ge dig pepp att träna inför, under och efter. Och så får du sol och trevliga människor på köpet. Kanske ses vi på någon träningsresa framöver? 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..