Välkommen på ett härligt event i Stockholm – The power of love!

En dag i kärlekens tecken! 

Jag är så glad att nu berätta att jag kommer till Stockholm den 11 februari för att ha en heldag i kärlekens tecken! Det hade varit så härligt om du vill komma och tillbringa den här dagen med mig!

_T5A5173_ny_b

Vi kommer vara i Mamitas mysiga lokaler och vi kommer att ha stället helt och hållet för oss själva. För att vi skall få bästa tänkbara förutsättningar.

Dagen kommer att fyllas med meditationer, härliga yinyogapass och en workshop som handlar om våra kärleksspråk. En workshop som faktiskt på riktigt påverkar alla dina relationer framåt på ett positivt sätt. Relationen till din partner, dina barn, dina föräldrar och dina kollegor. Det handlar om att vi kommunicerar och uttrycker vår omtanke och kärlek på olika sätt, vilket gör att det många gånger kan bli fel fast man vill så rätt. Jag kommer att berätta om detta och ge exempel på hur det påverkar oss. Du kommer sedan också få reda på vilket ditt kärleksspråk är. Härligt, eller hur!

MamitaSthlm-Yoga-1-e1416391357622-980x294

DSC1023-e1423050286322-980x294

Plats: Mamita på Vikingatan 29 i Vasastan, Stockholm

Dag: Lördagen den 11 februari 2017

Tid: 10.00-17.00

Pris: 995 kronor

Anmälan: Du anmäler din plats genom att skicka mig ett mail till info@regnsken.se där du anger ditt namn och dina kontaktuppgifter. Du får sedan ett mail tillbaka där du får besked om du fått en plats. Det kommer vara ett begränsat antal platser för att det skall bli så bra som möjlig för dig.

hearts1

Ta gärna med din partner och dina vänner, för det är riktigt härligt att få dela denna upplevelse tillsammans. Kanske kan det vara en fin julklapp eller en härlig alla hjärtans dag present till någon du tycker om – dig själv till exempel.

Hoppas vi ses!

Kram Åsa

Instagram: @asanyvall

LOADING..