Lucka 15: Bjud någon på en fika

valbefinnandebloggen

Bara nio dagar kvar till jul. Många av oss lägger in en extra växel för att hinna med allt som skall bli färdigt till julafton. Andra har skalat av och tänker smarta genvägar för att hinna andas och njuta även dessa sista dagar. Inget är rätt eller fel. Bara olika sätt och olika val.

Men oavsett hur du har det så skall du idag ordna så att du någon gång under dagen ger dig tid och utrymme för att bjuda någon på en fika. Troligtvis hinner du inte. Men jag tänker att det gör du visst. För om din första tanke är att det är omöjligt, så är det säkert det du behöver som bäst just nu. Och visst kan du avvara 30 minuter för en kopp kaffe med någon i din närhet? Det kanske innebär att du får välja bort något annat just idag. Som att avstå TV-tid eller internet-tid. Som att köpa färdig mat. Men det kan det vara värt. För du ger inte bara dig själv en liten andhämtning utan bjuder även in någon i din närhet till det här. Vilken gåva i en intensiv tid!

find-a-coffee-lover-friend

Ha en go fikastund!

Instagram: @asanyvall  #engodgärningomdagen