Vinn 2 platser till The Power of Love i Stockholm den 11/2!

Nu har du chansen att vinna två platser till The Power of Love den 11/2 på Mamita i Stockholm (värde 1.990 kronor). En underbar dag som kommer innehålla Yinyoga, meditationer och en föreläsning om våra kärleksspråk. En föreläsning som handlar om hur vi kommunicerar och hur detta påverkar alla våra relationer. Kunskap om detta kan göra skillnad på riktigt i ditt liv.

IMG_5485

Att vara med och tävla är lätt som en plätt – du följer bara dessa två enkla steg för att delta:

1. Dela det här inlägget på din Facebook-sida.
2. Gå in på min Instagram: @asanyvall och klicka i följ. Gör en like på instagraminlägget om tävlingen och tagga en vän i kommentarsfältet där som du tycker behöver lite extra värme och omtanke.

Vinnaren utses den 13 januari!

(Även om du redan bokat plats eller vill anmäla dig nu – www.regnsken.se och klicka på webbshop – för att säkra en plats,  kan du vara med och tävla. Om du vinner väljer du i så fall om du vill bjuda med två personer eller om du vill bjuda med en och få din deltagaravgift återbetald)

En perfekt present till dig själv och/eller någon du tycker om. Varför inte ge bort som alla hjärtans dag gåva? Jag hoppas vi ses!

Instagram: @asanyvall

LOADING..