Fri som en fågel!

valbefinnandebloggen

Igår var det min sista dag som anställd. Har valt att lämna en trygg tjänst som Head of Brand & Communications med ansvar över 20 personer och en budget på ca 150 miljoner för att ta klivet och hoppa rakt ut i det okända. För att fullt ut få ägna min tid åt det jag brinner för; samtal genom coachning och terapi, yoga, meditation, föreläsningar, workshops, event och såklart den här bloggen som betyder väldigt mycket för mig.

Läskigt och härligt samtidigt. En märklig känsla. Men mest känner jag mig pirrig och förväntansfull över att från och med idag få flyga helt fritt. Magiskt!

IMG_5591

Att fatta ett så här stort beslut är inget man gör över en natt. Men genom att ge sig tid att vara med sig själv i stillhet och vara uppmärksam på det som kroppen och själen berättar för dig växer en tydlig bild över vad som är viktigt fram sakta men säkert. Och plötsligt vet man. Och det är då man får starta sin resa mot sin längtan. Ett steg i taget med en visshet i att vägen fram mot den framtid man önskar många gånger kräver mod, hårt arbete och bakslag. Men att man trots det fortsätter sin resa med en stark vilja och med tron på att man skall lyckas.

En första indikation på att man längtar efter någon form av förändring är att det skaver inombords. Ta det på allvar. Vifta inte bort det utan ta reda på vad skavet vill berätta för dig. Tycker du att det är svårt att hitta det själv, så ta hjälp av en samtalscoach som du har förtroende för. Som kan stötta dig och hjälpa dig att finna svaren inuti dig. Kanske en av de viktigaste investeringar du kan göra för dig själv.

Livet bör levas fullt ut. På ditt sätt – som får dig att må bra – på riktigt. Kanske innebär det att du behöver samla mod och ta bort eller lägga till något. Att förändra.

Nu skall jag i lugn och ro njuta av en kopp kaffe och sedan ge mig ut på en löprunda innan jag skall åka och träffa mina härliga klienter. Vilken lyx!

Känner mig tacksam och lite stolt över att jag vågat hoppa. Fri som en fågel!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se