Allt detta ingår i PoWeR uP!

Nu på söndag den 12/2 klockan 10.00 släpper vi biljetterna till PoWeR uP! som går av stapeln den 3-4 juni på Falkenberg strandbad som blivit utsett till Sveriges vackraste SPA. Och inte nog med det. När vi kommer ner i juni kommer de ha en sprillans ny SPA del med en stor inomhuspool och en utomhuspool. Vi kommer vara bland de allra första gästerna som får lov att njuta av detta!

För oss har det varit viktigt att skapa ett event med ett stort och brett innehåll, som löper över två hela dagar. Och då menar vi två fulla dagar. Vi kommer att starta på lördag morgon klockan 10.00 och avrundar på söndag klockan 17.00. Vi hoppas att programmet kommer locka dig att vilja vara med på det mesta, men vill du smyga undan och läsa en bok på rummet, eller bara vara, så är det helt ok. Det är din helg. Helt och hållet din!

Vill du läsa mer om vår tanke bakom konceptet PoWeR uP! så klicka här.

IMG_0289

Så vad får du då om du hänger med? 

Jo min vän… allt det här:

* Del i dubbelrum (priset avser del i dubbelrum)

* Maffig frukostbuffe på söndag morgon.

* Lunch på lördag bestående av salladsbuffé, soppa och två olika varmrätter att välja mellan. Kaffe efter maten.

* Lunch på söndag bestående av salladsbuffé, soppa och två olika varmrätter att välja mellan. Kaffe och en god kaka efter maten.

* Middag på lördag kväll. Vi bygger vår egen burgare. Avslappnat, skönt och riktigt gott. Kaffe och en god kaka efter maten.

* 2 glas vin eller 2 glas öl eller 2 glas alkoholfri dryck till middagen på lördag.

* Smoothie efter träningspassen.

* Föreläsning med Per Holknekt.

* Föreläsning med Emma Igelström.

* Föreläsning med Jeanette Svedberg.

* Föreläsning med Åsa Nyvall.

* Träningspass med Emma Igelström.

* Träningspass med Joel Wästgårds.

* Yin yogapass och efterföljande meditation med Åsa Nyvall.

* Tillgång till SPA-avdelningen.

* Härlig Goodie-bag.

* Utställningshall 1: här kan du prova på spännande saker såsom att få en håruppsättning eller kanske göra en tatuering (vi kommer presentera företag som är på plats och vad du kan prova för olika saker, allt eftersom i våra sociala kanaler)

* Utställningshall 2: Möjlighet att shoppa sköna produkter till bättre priser (även dessa företag kommer vi att presentera successivt fram tills dess att eventet går av stapeln)

* Massor av glädje och skön gemenskap.

Så vad kostar det?

Priset för allt detta ligger på enbart 2.995 kronor per person (del i dubbelrum)* Ett riktigt fynd tycker vi!

Så prata ihop dig med dina nära och kära och var sedan beredd på söndag när vi släpper biljetterna, så du inte går miste om din plats! Vi kommer påminna om biljettsläppet i våra sociala kanaler och sedan på söndag klockan 10.00 lägger vi upp länken här på bloggen, till webbshopen där du bokar din plats.

Det här kommer bli galet bra! Just PoWeR Up!

*Vi kommer också kunna erbjuda några enkelrum för 3.595 kronor

Instagram: @asanyvall

LOADING..