Viktig information inför biljettsläppet till PoWeR uP! nu på söndag 10.00!

Nu på söndag den 12/2 klockan 10.00 släpper vi biljetterna till PoWeR uP! som går av stapeln på vackra Falkenberg Strandbad den 3-4 juni. Ett evenemang som kommer att bli något utöver det vanliga!

Det är några saker som är viktigt att tänka på när du bokar din plats, så därför berättar jag redan nu om detta, så att du är redo utan några frågetecken, när vi släpper biljetterna på söndag.

Det här behöver du känna till inför biljettsläppet:

* Vi kommer släppa länken till webshopen här på bloggen på söndag 10.00. Klicka på länken så kommer du till webbshoppen där du klickar på eventbilden.

* Priset för ditt deltagande gäller del i dubbelrum (2.995 kronor). Så för att det skall bli rätt så behöver du boka två platser i webbshoppen. Vi erbjuder även några enkelrum (3.595 kronor) så bor du själv är det den artikeln du skall klicka på i webshopen. 

* Anmälan är bindande. Skulle du få förhinder av något slag, behöver du själv ordna en ersättare för din plats.

* När bokningen är gjord får du ett meddelande direkt till den mailadress du angivit i bokningen med ordernummer och betalningsinformation.

* Betalningen skall ske senast inom 14 dagar (det står omgående i bokningsbekräftelsen, men det räcker att betalningen görs inom 14 dagar). Det är av största vikt att du anger ordernumret och namnen på de två som skall bo tillsammans i dubbelrummet när du betalar. Bokar du enkelrum anger du ordernummer och ditt namn. Finns inget ordernummer med kan vi inte härleda betalningen till dig.

* När din betalning har registrerats hos oss får du en betalningskvittens mailat till dig inom 48 timmar.

* Nu kan du bara njuta av att veta att era platser är säkrade och hänga med oss i våra sociala kanaler där vi hela vägen fram till eventet kommer dela med oss av spännande och inspirerande saker kring PoWeR uP!

Vill du läsa mer om PoWeR uP! och vad som kommer hända på eventet, så klicka här.

Hoppas vi ses i Falkenberg i juni! It is time to PoWeR uP!

Instagram: @asanyvall @jeanettesvedberg #powerupsweden

LOADING..