Går det att bromsa utmattningssyndrom?

valbefinnandebloggen

I veckan som gick träffades vi. Denna fantastiska kvinna och jag. Och det sa klick. Två kvinnor med väldigt många liknande erfarenheter. Och med samma driv och passion.

IMG_1324

Samtalet flödade och tiden fullkomligt sprang iväg. Ärligt, utelämnande och väldigt vackert. Karin och jag har båda gått in i den berömda väggen, inte bara en gång, utan två. Med olika symptom, men också liknande upplevelser och insikter. Vi har båda dessutom erfarenhet av att ha nära anhöriga som drabbats. Och även mött sjukdomen i andra sammanhang.

Så, vi pratade såklart mycket om just utmattningssyndrom och vi har nu bestämt oss för att tillsammans göra vårt yttersta för att bli en stark och tydlig röst för att förbättra situationen för de som drabbas. Och minska antalet som insjuknar. Vi planerar helt enkelt att förändra världen…

Du kommer träffa oss i olika sammanhang framöver, men redan nu skulle det vara fint om du vill dela med dig av dina tankar kring vad du tror behövs för att färre skall insjukna. Om du drabbats, vad hade du behövt för att få hjälp i ditt tillfrisknande? Är du anhörig – vilket stöd hade hjälpt i er situation? Eller om det finns något annat du vill dela med dig av i kommentarsfältet nedan.

Dela gärna inlägget så att så många som möjligt kan få komma till tals. För vi behöver verkligen er input, för att därigenom kunna påbörja vår resa mot att förändra världen.

Kram och TACK!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se