En härlig dag!

Har precis landat hemma efter en otroligt mysig dag! Lite trött, men väldigt tillfreds och tacksam!

Gick upp redan 05.00 idag för att hinna ut en kortis och springa innan dagen skulle köra igång. Skönt att röra på kroppen innan många timmar sittandes i bil. För idag åkte nämligen jag och några fina vänner på roadtrip till Karlsborg för att hälsa på vår väninna Jessica.

IMG_1505

Tre timmar i bil kändes bara som ett kort ögonblick för vi bubblade och pratade oavbrutet hela vägen. Så härligt när samtalen flödar. Högt och lågt. Djupt och  lättsamt. Där allt är möjligt att lyfta och dryfta.

Väl framme hos Jessica blev vi mottagna med så mycket värme och kärlek. Hon hade ordnat allt så otroligt fint för oss och hela dagen har vi blivit bortskämda med galet god mat. Så otroligt lyxigt! Jag insåg där och då hur mycket jag har saknat att få känna mig omhändertagen och hur otroligt mycket jag uppskattar den varma omtanken och att få bli så ompysslad. Tack Jessica! Du är fantastisk!

IMG_1508

Under dagen har vi umgåtts, pratat, skrattat och reflekterat och filosoferat kring livet i stort och smått. En ynnest att ha vänner att få dela sina tankar med. Att få bli lyssnad till och att få lyssna till andras berättelser är ljuvligt.

Så, nu skall jag unna mig att landa i alla intryck från dagen. Alla insikter, all värme och omtanke. Blir dock en tidig kväll. För imorgon vill jag vara pigg när jag skall hålla tre timmars yoga med efterföljande meditation. Skall bli riktigt mysigt!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..