Låt oss se varandra!

Ett uppmuntrande ord, ett varmt leende eller en fin komplimang. En ganska liten insats från dig, men som kan betyda allt, verkligen allt för mottagaren.

Kanske får ditt vänliga ord personen ifråga att orka lite till. Kanske gör komplimangen att dagen blev en minnesvärd dag. En dag av glädje för att ha känt sig sedd och lite unik.

mother-1327186__180

Vi har ingen aning om hur människor omkring oss mår; de flesta av oss har blivit duktiga på att klä på sig en fasad som skydd. Den som du ser skratta kanske är den som samtidigt gråter inombords.

Men du kan göra skillnad. Genom att se andra och bjuda på vänlighet.

Ett varmt leende kan förändra någons dag!

Börja redan idag. Le mot den stressade mannen i kassan och tacka för fin service. Skicka ett sms till någon i din närhet och berätta hur betydelsefull han eller hon är för dig. Ring det där samtalet du så länge tänkt göra. Och om din kollega har en fin tröja – säg det. Och se vad som händer…

För det fina med att se andra och se deras glädje i detta är att det kommer tusenfalt tillbaka! Du ger andra glädje och får glädje tillbaka och en riktigt go känsla väcks inombords. Snacka om win-win!.

Ha en fin dag och minns att du är viktig! Du gör skillnad! Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

”It takes each of us to make a difference for all of us!”

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..