Glad Påsk!

Påskafton idag! En glädjens dag! När vi kan fira pånyttfödelse och nya möjligheter i livet. Se det som en dag där vi rensar ut och lägger besvikelser och tråkigheter bakom oss för att istället ge plats och utrymme för nya härliga saker i livet!

IMG_2011

Och fira, det skall vi unna oss! Fånga alla tänkbara tillfällen att på olika sätt få ha det bra och njuta ordentligt. Livet är verkligen inte alltid enkelt. Men om vi lyckas att alldeles oavsett var vi befinner oss i livet, ta en paus och plocka in lite glädje, bus och upptåg i våra liv – ja då tror i alla fall jag att vi klarar våra tunga dagar bättre. Att fira, njuta och ha det bra är viktiga ingredienser i livet.

Så ha nu en riktigt fin påskafton! Fyll din dag med härligheter! Och gör gärna något enkelt uppmuntrande för någon annan idag. Ett fint sms till någon du tycker om. En tallrik med lite gott till grannen som kanske är ensam. Eller något helt annat. Sprid kärlek, värme och omtanke!

Glad Påsk! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..