En dag i reflektion!

Idag har jag min första nästan helt lediga dag på väldigt länge. Bestämde mig för att sova ut. Inte sätta någon klocka. Det är höjden av lyx för mig att få vakna när kropp och själ är redo att ta sig an en ny dag. Så skönt!

IMG_2550

Har nu på morgonen tagit det väldigt lugnt. Mediterat och sedan promenerat i stilla regn. Njutit av mitt kaffe och med en katt i knäet skrivit lite texter och svarat på mail. Hade egentligen tänkt att strunta i det. Men bestämde mig för att göra det lugnt och skönt och på så vis skapa bättre balans i kommande vecka. En kompromiss med mig själv som kändes bra.

Nu skall jag unna mig att lägga allt åt sidan. Reflektera och bara vara. Har en del viktiga beslut att landa in i. Så att få vara i stillhet för att komma fram till svar som har klingar sant och rätt inuti känns viktigt. Och fint.

Sen blir det lite fix inför morgondagens fotografering och såklart förberedelser inför kvällen yogaklass.

Uppskattar dessa stilla dagar. Och kan längta ännu mer till helt kravlösa dagar utan ett endaste måste.

Ha en fin söndag!

Instagram: @asanyvall
Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..