Vilken tur att jag vågade!

Känner en sådan enorm tacksamhet för allt spännande jag får uppleva just nu. Så mycket roliga och ärofyllda uppdrag som ligger framför mig. Dörrar som öppnats som jag varje dag får nypa mig lite grand i armen för att förstå att jag får vara med om. 

IMG_2773
Foto: Markus Holm/ Amplifyphoto

Någon sa någon gång till mig att ”du måste våga stänga några dörrar om du vill att andra skall öppnas” och det är så sant. Vi har ofta en benägenhet att hålla kvar, även sådant som vi kanske inte mår så bra av, för att det ger oss en känsla av trygghet. Men om man lyssnar inåt och känner efter vet man många gånger vad man egentligen borde göra. Om man bara vågade.

Jag vågade. Tog mod till mig och hoppade. Läskigt och allt annat än enkelt. Men det var så värt det. För det var först när jag stängde dörrar som magin började uppstå. Nya dörrar öppnades. Fina människor med varma, vackra hjärtan knackade på. Fantastiskt!

Så våga stänga dörrar. Ta mod till dig och följ din inre röst. Livet är nu och livet bör levas. Eller hur?!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..