Det kom ett meddelande…

När jag fick det här fina meddelandet blev jag så otroligt glad och varm inombords. Det är från en ljuvlig kvinna som jag träffade på vårt event PoWeR uP! i juni i år.

IMG_4193

Efter min föreläsning där jag pratade om våra olika behov och sätt att kommunicera i våra relationer kom hon fram och gav mig en sån där riktigt go kram. Hon delade med sig av sin resa i sin relation och berättade att hon var berörd av det hon nu lärt sig och längtade hem för att få berätta för sin man. Men dessförinnan skulle hon såklart njuta vidare av helgens event med sin vännina.

917A0406

Resten av helgen log jag inombords varje gång jag såg glittret i hennes ögon och leendet på hennes läppar. Som om hon nu bar på en härlig hemlighet. Magiskt att få se när insikter landar in i någon.

Så nu när jag fick detta meddelande och dessutom fick se hur vacker hon kommer vara på sin andra bröllopsdag då kom mina tårar. Tårar av glädje! Så otroligt hoppfullt för många att få läsa om hur relationer kan förändras radikalt bara genom en förståelse för just våra behov och hur vi kan kommunicera dem till varandra. Det är på riktigt magiskt!

TACK Johanna för att du delar med dig så fint!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..