En enkel fråga som på riktigt kan skapa magi i din relation!

Ja det kanske låter enkelt och omöjligt. Att en enda fråga kan förändra känslan i den relation du lever i. Men jag vågar faktiskt säga att just den här frågan kan få den kyligaste kärleksrelationen att kännas varmare. Men det krävs såklart att man vill skapa värme och kärlek i sin relation. Och det krävs också att man är ganska ihärdig och inte ger upp om resultaten inte kommer direkt. För de kommer tids nog. Om du inte ger upp.

Så vad är det då för fråga? Jo min vän. Frågan lyder så här:

”Finns det något jag kan göra för dig så att du får en lite bättre dag idag?”

Till en början kanske din partner blir förvånad över frågan och därför inte riktigt vet hur han eller hon skall reagera. Så bli inte besviken om du inte får den respons du hoppas på direkt. Utan fortsätt att ställa den här frågan regelbundet. Kanske till och med varje morgon. Och när du får svar på vad du kan göra för att underlätta för din partner eller vad som gör honom eller henne glad, så gör ditt yttersta för att ge detta till din livskamrat.

love-2381378__340

Kanske låter det ensidigt. Kanske tänker du ”men är det bara jag som skall göra en massa saker för min partner – jag då?”. Men det fina är att det som alltid sker, förr eller senare, är att du kommer att få samma fråga tillbaka till dig. Och plötsligt är ni två i relationen som varje dag gör något för varandra för att skapa en bättre känsla i var och en av er.

För visst är väl det en viktig ingrediens i en kärleksrelation – att man vill varandras bästa och om man kan också vill göra saker för att den andre skall få må så bra som möjligt.

Prova ett tag och ställ frågan regelbundet och se vad som händer? Låt det få ta tid. Ge inte upp för snabbt. För jag lovar att det ger extra värme i en relation där båda två vill vara.

Lycka till!

Instagram: @asanyvall
Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..