Overklig känsla!

Vilken toklycka att idag få nycklarna till vår yogastudio! Att få låsa upp dörren och kliva in i denna härliga, nyrenoverade lokal och bara andas in den sköna atmosfären! Det är redan nu så otroligt fint trots att vi inte ens har börjat inreda och mysa till det. Energierna är ljuvliga och det kommer på riktigt bli så galet mysigt! Nästa helg skruvar vi ihop hyllor, sätter upp draperier, bär in nya mattor, bolster, filtar och pyntar med växter, belysning och annat fint.

IMG_4334

På Studio Yogaheart kommer du bland annat kunna gå på hathayoga, yinyoga, restorativeyoga och gravidyoga. Du kan också komma på olika typer av samtal såsom coaching, terapi, parterapi och profylax. Vi erbjuder samtalsgrupper, mamma-bebisgrupper och olika föredrag och event.

Vill du läsa mer och boka in dig så kika gärna in på www.studioyogaheart.se där schema och all annan info finns. Sidan kommer uppdateras kontinuerligt med nya spännande och händelser.

Jag hoppas att jag får välkomna dig framöver!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..