En väldoftande symbol!

Lavendel. Älskar doften med sin rogivande och lugnande effekt. Älskar dess kraftfullhet som gör att den överlever det mesta och hela tiden fortsätter att växa och ta plats även om förutsättningarna inte alltid är de bästa. Älskar hur skör och enkel den ser ut. Hur den bidrar och drar till sig fjärilar och andra små varelser.

IMG_4368

Idag har jag plockat in några kvistar av lavendel i mitt kök. Skall njuta av dem och tillåta mig en dag i reflektion. Har mycket som behöver få landa in hos mig. Saker jag behöver förstå och sen agera på. Och med dessa sköna, lugnande, ljuvliga små kvistar är jag trygg i att allt blir som det ska. Att saker sker av en anledning och att svaren kommer om jag bara lyssnar. Tillit och stillhet.

Ha en fin söndag!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Håller verkligen med dig!! Fin och ljuvligt doftande!!
    Hoppas att det är lite bättre med din katt, så jobbigt när någon nära en är dålig 🙁
    Skickar dig en kram från Helsingborg!!

    1. Tack för din omtanke! Han är på bättringsvägen och jag hoppas kunna ta av honom kragen till helgen. Då blir han lycklig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..