Imponerad av ICA’s personalmat och hälsotänk!

Idag var jag på ICA’s huvudkontor. Jag blev bjuden på lunch i deras personalmatsal och hade nog inga jättehöga tankar om det tills vi kom in.

Men jag blev glatt överraskad. Uppdukat fanns det en stor buffé med både kalla och varma grönsaker, frukt, vegetarisk soppa och vatten med citrusfrukter att smaksätta med. Sedan kom man till fisken och gick man vidare kom man till dagens kött och allra sist kom bröddisken.

Min tallrik var redan proppfull efter grönsaksbuffén så jag skippade glatt det andra. Det är så genomtänkt, det är klart att alla tar mer grönsaker om det är det första dom serveras. På traditionella buffér är ofta brödet först, sedan köttet och sist en sladdrig salladsdisk. Här var dessutom alla sötsaker helt separerade och ingick inte i priset. Ingen risk för omedvetet ätande alltså.

Hoppas fler personalmatsalar och bufférestauranger tar efter!

12736538_10153506220638434_629657454_o

12528612_10153506220583434_1025906914_o

Efter lunchen gick jag ner och storhandlade på ICA Maxi inför morgondagens cateringuppdrag. Hela em gick åt till att finslipa på recepten. Bilder och recept kommer i morgon eller senast fredag.

12674959_10153506220488434_1324065274_o

 

Och till middag blev det rester för hela familjen, bland annat blomkålspizza med parmesan. Godnatt:)

12699203_10153506220388434_344385032_o-2

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..