Tänk dig oktober, mörkret och kylan har börjat smyga sig på, barnen är inskolade, jobbet rullar på och vardagen rusar fram i sitt ekorrhjul.

Vad vore då härligare än att bara lämna allt du har ansvar för, och smita iväg några dagar till sol, värme, egentid, reflektion och återhämtning?

PC: Pinterest

Denna yogaresa är för alla. Ingen förkunskap eller speciell anledning att åka med krävs, utan bara viljan och en möjlighet att bara vara Du utan krav, förväntningar eller måsten, och att få utforska yogan på ett djupare plan.

Vi yogar, mediterar, vandrar, spaar, umgås, siestar, sover, utforskar, upptäcker, inspireras, pratar, äter gott och skrattar oss i form.

PC: Citizen Femme

Du har möjlighet att fördjupa din yoga genom de varierande klasserna. Annika Kvist och jag kommer leda er genom olika typer av yogaklasser. Allt från yin, en lugn yoga med fokus på stretch, till mer dynamisk flow yoga där vi utmanar, utforskar och flödar. Alla klasser avslutas med en avslappnande shavasana.

PC: ToppHälsa

Vi kommer även ha flera tillfällen för olika typer av meditation och det finns möjlighet att lära sig mer om Hälsosam kost och yoga anpassad till en västerländsk livsstil, under en av mina föreläsningar.

Dessutom hikar vi i den fantastiska naturen, njuter av den magiska och renande maten och besöker Marbella.

PC. ToppHälsa

Visst låter det fantastiskt!

Läs mer om hela upplägget, programmet och boka HÄR och mer här Shanti Som Marbella 2018 – Resan är görs i samabete med Yogayama.

Läs mer om det fantastiska hotellet – Shanti Som HÄR

Boka Din plats snarast!

PC. Tripadvisor

Namaste!

Hemsida: www.charlottef.se, insta och FB charlottef.se

LOADING..