Ni vet känslan av total återhämtning? När kroppen känns hel, sinnet är i harmoni och känslorna är balanserade?

Det var faktsikt länge sedan jag upplevde den känslan men den infann sig verkligen här på Shanti Som i Marbella – dit min senaste träningsresa eller snarare första renoldalde yogaresa gick.

IMG_0561

Yoga utomhus

I samarbete med Topphälsa och Annika Kvist fick jag äran att hålla flertalet yogaklasser, meditationer och föreläsningar om antiiflammatorisk kost och livvstil.

fullsizeoutput_3889

Annika Kvist

Vi hann med allt från yinyoga, dynamisk flow, Hatha, paryoga, till vandringar, olika meditationer och shake and dance mm.

Jag tror det var kombinationen av Shanti Som, hotellets, oerhörda lugn, ont om wifi, inget telefonnät, hälsosam god mat, sköna sängar, dränerande massage, otroligt härliga människor som delade så mycket energi och glädje men också djupa och intressanta samtal, som gjorde helheten.

%bWkOHwnQrS%TfY5+M3o1w

pool

Det sista jag gjorde innan hemfärd var en Soul Reading, det kan ju låta flummigt men var en otroligt befriande pusch i rätt riktning. Vi gick igenom alla mina nära relationer, jobbsituation, livet i sig och jag fick vägledning inför framtiden.

Med den kunkskapen, boosten från deltagare, det givande samarbetet med Annika, genomyogad från topp till tå (för jag gick såklart på alla Annikas klasser) kom jag faktiskt hem som en lugnare, klokare och trevligare människa.

fullsizeoutput_3764

Mitt rums namn…

Här kommer lite mer bilder och den glada nyheten är att vi kommer med största sannolikhet göra om denna resa, så håll utkik!!

Jag finns också också på www.charlottef.se, insta och FB: @charlottef.se.

Bo2qGkHuQje+5ZZgjVg5xA

Shala

znnMdpIjT0eld8ph+n20Ww

Shanti Som

fullsizeoutput_3763

poolen

fullsizeoutput_3768

lunch

EB5rMKqcSouVuwftJ+PMng

Yoga inomhus

40JF6w1jTFCyhbV7PgE87A

Meditaiton

tK9eLFDDTmOeW2YUArQeKg

Vandring

IMG_2657

Hike

vvcQz9DLRleBQ+WW61tK3Q

Yogalärare

whbd5tWXQFyJRxh4u0XrQQ

Middag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..