Charlotte Fredriksson är Kost- och näringsrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare som arbetar med hälsofrämjande livsstilsförändringar.  
 
Hon har stor kunskap och ett enormt intresse att fördjupa sig inom forskningen, rådande hälsotrender och nyheter i ämnena. För några år sedan gjorde hon en livsstilsförändring som påverkade henne mycket positivt och när hon sedan såg hur det direkt påverkade familjens välmående, genom att långsmat implementera vissa kostförändringar, bestämde hon sig för att ta det vidare och utbildade sig då till kostrådgivare och yogalärare. 
 
Idag vägleder och motiverar hon människor till bästa möjliga livsstil och hälsosam balans ur ett individuellt perspektiv och genom att först skapa en stark och hållbar inre hälsa. Mottot är att det medvetna valet ska bli det självklara.
 
I bloggen skriver Charlotte inspirerande, ödmjukt och faktabaserat om mat, yoga och livsstil utifrån ett realistisk perspektiv. Den uppdateras kontinuerligt med recept, motivation till hållbara och medvetna livsstilsval, hälsotrender samt varför det är så viktigt att utgå från sig själv. Bloggen är baserad på vetenskaplig fakta och syftar till att upplysa och inspirera utan pekpinnar.
 
Välkomna.