Min NinjaWarrior

image image

Första gången jag egentligen träffade Zahra är för mer än 21 år sen. Zahras föräldrar Habib och Annika är nämligen väldigt goda vänner till mig sedan långt tillbaka (Det var Annika som presenterade mig för min sons mamma när jag var 21 år gammal.) Så mina första minnen av Zahra kommer redan från när hon var en liten bebis (en väldigt söt sådan måste jag tillägga 🙂 )

Det var Annika som ringde mig och sa att Zahra hade tävlat i Biggest Looser. De behövde hjälp med träningen efter att hon lämnat slottet, vilket var självklart för mig att jag skulle sponsra henne med träning och kostråd.

Det var en fantastisk resa vi hade och som vi fortfarande delar tillsammans. Jag lärde mig mycket under vår tid och det var kul att se hur mycket denna underbara unga kvinna utvecklades under den tiden vi lärde känna varandra.

Båda två hade viktiga val; Mina stod mellan att fråga mig själv om jag skulle vara egoistisk och försöka att få henne gå ner så mycket som möjligt i vikt eller köra ett race som skulle vara långsiktigt för Zahras hälsa.
Zahras viktiga beslut stod mellan att välja om hon skulle tillåta sina gamla vanor få sitta kvar hos henne eller att hon skulle lämna de bakom sig – för gott.

Vi valde båda de senare alternativen. Det resulterade i att hon tappade 20 kg under vår tid tillsammans, vilket var vårt mål. Hon gick alltså ner från 105 kg till 85 kg.

Jag är så himla stolt över dig, ska du veta kära Zahra! Du fick smeknamnet ”Ninja” därför att det är just det du är- en riktig Warrior!
För att hjälpa Zahra att behålla sina bra vanor har jag valt att sponsra henne med BikiniFit resten av året!

Vi ses på gymmet:)

 

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..