Hög Intensiv (HIT) Fet Förbränning med Dflex

HIT those Hills!

HIT those Hills!

Explosiv utomhusträning!
Som vissa av er vet så har jag varit amerikansk fotbollsspelare. Jag började spela som liten och en av övningarna som vi körde för att öka snabbhet, explosivitet och kondition var “Hills” (backträning)! Nu på sommaren passar denna övning perfekt och resultaten är helt strålande!
Se till att värma upp minst 10 min med coreträning och sedan 10 min med lätt löpning. Jag brukar köra 10 stycken wind sprints på 20-30 meter genom att (1) 3 st med 60 % styrka, (2) 2 st med 70 % styrka, (3) 2 st med 80-90 % styrka och (4) de sista tre 100 %.
Tro mig – det här ger fantastisk förbränning!
Vi ses i parken!

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..