Smälta bort fetet med Dflex Hög Intensiv (HIT) Cardio

MMA kardio med Jesper Lindblom
Skuggboxning med hantlar!
Denna grymma övning kör jag både med min son och på egen hand. Om ni har erfarenhet av kampsport eller har kört boxercise eller liknande pass – this is an awesome combo! Gör så här:
Sätt klockan på 10 minuter och börja skuggboxas. Efter 3-4 min med bara händer, ta upp 1kg hantlar och skuggboxas i 1 min, sedan 2kg 1min, 3 kg osv tills du är på de tyngsta vikterna den tionde minuten. TAPPA inte garden!! Axlarna kommer att BRÄNNA och kalorierna också! OBS! Välj vikt på hantlarna efter egen förmåga. Go for it!

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..