Höj Ribban med denna veckas Träning!

Chin ups for optimal back development

Chin ups for optimal back development

 Allt börjar komma i ordning med de mål som jag och min grabb bestämde för några veckor sedan. Det känns fantastisk! Man kan alltid utvecklas. Det är när man tar det första steget mot ett mål som man lite längre fram kan se att det blivit verklighet av allt arbete.
Tyvärr kan det lätt bli att man just då faller tillbaka till sina gamla rutiner! Därför väljer jag i stället att sätta ribban högre än förra veckan! Hur mycket kan jag utvecklas? Har jag verkligen nått min maximala potential? Finns det mer att hitta inom mig själv? Svaret är definitivt ja och med inspiration och passion ska jag fortsätta mitt sökande denna dag! Full fart framåt! Vi ses på gymmet!

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..