En grym start på Body Fit 2016

IMG_3681
Jag, min kompanjon Eva & vårt nya tillskott, Miguel.
IMG_3766
IMG_3742
IMG_3765
IMG_3715

Hej allesammans!

Vilken grym start det har varit här på gymmet i början på denna veckan. Alla mina egna klasser har nu dragit igång och det är så kul att det är så många som väljer att satsa extra på sig själva under 2016!
Igårkväll hade jag med mig en utav våra nya instruktörer, Miguel, på klassen. Han är utbildad PT och han kommer att hålla i några klasser tillsammans med mig, bland annat några utav Body Fit klasserna samt Ultimate Fit.
Igår var det fullt i salen och alla var riktiga kämpar! Bra jobbat!

På min Instagram så hittar ni fler bilder & uppdateringar om vad som händer, vilka som tränar på det nya gymmet med mera, så gå in och följ mig där om du inte redan gör det!

 

 

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..