Extra insatta lunchklasser!

Body Fit Dflexyourbody

Efter en stor efterfrågan på fler platser på Body Fit klasserna, så har vi nu satt in extra grupper från och med nästa vecka. På Tisdagar & Torsdagar så kommer du att ha möjligheten att kunna komma och träna hos oss under dagtid vid kl. 12.30!

Vi har som vanligt ett 6 veckors träningsprogram, där kostschema ingår när du väljer att signa upp dig. För dig som har (eller vill köpa) klippkort, så bokar du in dig via mail, i mån av plats. (Kostschema ingår ej för klippkorten, läs eventuella avvikelser på hemsidan.)
Mer info kommer upp på hemsidan inom kort men tveka inte att ställa frågor vid eventuella frågetecken.

Vi ses på Skeppargatan 28!

 

 

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..