Sköna Söndagar

Throwback Barca
En bild från Barcelona när vi besökte min son i Somras. 

Det har varit en super trevlig helg och jag känner mig verkligen laddad inför nästa vecka. Bland annat så ringde jag min son och vi pratade om att jag ska ner och hälsa på honom i härliga Barcelona snart igen (som för övrigt är min favorit huvudstad i Europa bortsett från Stockholm). Sedan har jag också fixat och donat hemma i lägenheten tillsammans med Jamie, vi hann dessutom med en mysig date där vi åt gott och planerade vår nästa utomlandsresa!

Som ni vet så är jag en gammal Amerikansk Fotbollsspelare och nu är det ju slutspel som jag följer. Tyvärr kom inte mitt team, Eagles, så långt men vilka atleter spelarna är och vilka matcher de spelar!! Fantastisk underhållning som får avsluta den här Söndagen.
Nu är det läggdags då morgondagen är full späckad!

Be a champion this week!
Kram David

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..